Ce contine pachetul Perfect 10?

1 DVD care conține 5 tipuri de antrenament, fiecare cu durata de 10 minute: Cardio, Total Body, Lower, Upper, Abs. De asemenea, sunt prezentate și alte 2 antrenamente: Încălzire și Stretching.

Plan nutrițional avansat conceput pentru 10 zile, bogat în proteine şi fibre şi sărac în grăsimi şi carbohidrați.

Rețete rapide: știm cât de important este pentru tine timpul. De aceea, îți vom prezenta câteva rețete care pot fi realizate în doar 10 minute.

Jurnal de antrenament care te va ajuta să ții evidența tuturor exercițiilor executate și să observi evoluția.

Calendare cu programe de antrenament care te vor ajuta să îți programezi antrenamentele în funcție de programul tău încărcat. Începe cu un antrenament de 10 minute, iar dacă timpul îți permite poți adăuga şi altele pentru rezultate mai rapide.

Ghid de măsurare, cu ajutorul căruia va fi foarte simplu să îți monitorizezi evoluția corpului şi să te motivezi pentru a îndeplini obiectivele propuse.

Manual de utilizare care te va ajuta să începi cât mai repede antrenamentele.

Suport on-line 24/7: oricând vei avea nevoie de sfaturi sau de ajutor, experții Fitness-Nutritie îți vor sta la dispoziție, pe e-mail!

Ce contin antrenamentele Perfect 10?

Total Body - 10 exerciții care îți vor lucra tot corpul din cap până în picioare. Flexii, extensii, crunch-uri, bricege… și asta nu e tot! Ritmul susținut face din Total Body programul perfect pentru o condiție fizică de invidiat.

Abs - Este compus din 10 exerciții menite să aducă forma dorită abdomenului tău. Fie că visezi la un six-pack sau dorești doar fermitate și tonus în zona abdominală, programul Abs este răspunsul perfect. Crunch-ul, bricegele sau ridicările de picioare sunt câteva din exercițiile care vor aduce fermitatea și forma mult visată abdomenului tău.

Lower Body - La revedere celulitei și grăsimii inestetice de pe coapse și șolduri! Exerciții precum fandările laterale sau genuflexiunile sumo vor face uitați colăceii inestetici și vor dezvălui niște coapse ferme și un posterior fără pic de celulită.

Upper Body - Exercițiile propuse în acest program vizează cu precădere brațele, umerii și pieptul. Datorită intensității acestui program partea superioară a corpului tău va fi mai tonifiată și mai suplă ca niciodată. Ramatul alternativ, fluturările sau flexiile Hammer sunt doar câteva din exercițiile propuse în Upper Body, rutine care îți vor tonifia și sculpta corpul într-un timp record.

Cardio - Uită de alergarea banală din parc sau de pe bandă! Cardio Perfect 10 a fost special conceput pentru o mai bună ardere a grăsimilor și o creștere a rezistenței la efort. Fandări, răsuciri și sărituri, precum și alte câteva tehnici te vor ajuta să obții o condiție fizică mai bună, precum și un corp de revistă.

Încălzire - Exercițiile de încălzire trebuie să fie făcute, obligatoriu, înaintea oricărui antrenament, pentru a preveni eventualele accidentări și pentru a asigura tendoanelor și articulațiilor o mobilitate excelentă.

Stretching - După un antrenament intens și epuizant este necesară relaxarea mușchilor și articulațiilor cu ajutorul exercițiilor de stretching. Astfel, forțăm mușchiul să revină la forma dinaintea antrenamentului și putem evita sau atenua febra musculară.

Bonusuri

 • Plan nutrițional avansat
 • Rețete rapide
 • Jurnal de antrenament
 • 2 calendare de antrenament
 • Ghid măsurare
 • Manual de utilizare
 • Suport on-line 24/7
 • Livrare gratuită prin curier

 

Cum platesc?

 • Prin card, on-line - Mobilpay
 • Prin transfer bancar (OP)
 • Plata la primirea produsului

 

Garantie

În cazul în care nu ești mulțumit de Perfect 10, te rugăm să ne contactezi pentru a returna produsul și a primi contravaloarea acestuia înapoi.