Ce este Perfect 10?

Este programul ideal de antrenament pentru persoanele care nu au timpul sau banii necesari pentru a merge la o sală de fitness.

Este un program foarte intens de antrenament (fără pauze), compus din 10 exerciții diferite, fiecare durând 1 minut.

Este un program de mare intensitate executat pe o durată mică de timp. Perfect 10 te va ajuta să obții un corp suplu și tonifiat cu doar 10 minute pe zi!

Combinația de antrenamente propusă de Perfect 10 sculptează corpul, îmbunătățește condiția fizică și în același timp reduce țesutul adipos.

Datorită acestui program, acum te poți bucura de viață fără grija timpului pierdut cu antrenamentele lungi și plictisitoare de la sală. Perfect 10 poate fi executat oriunde (acasă, la birou, în călătorii etc.), cu un minim de echipament de fitness: o bandă de rezistență (fitness tube sau fitness band) și opțional o minge de fitness, un stepper și o saltea de fitness.

De ce este eficient Perfect 10?

Principala caracteristică a programului Perfect 10 o reprezintă intensitatea, apoi exercițiile propuse. Este un fel de multi-tasking pentru mușchi.

În loc de a începe cu antrenamentul cardio și apoi să continui cu rutinele tradiționale pentru diferitele părți ale corpului (ca cele mai multe programe de antrenament), cu Perfect 10 vei avea un antrenament cardio cu adevărat intens care va topi grăsimea inestetică, vei obține un tonus muscular de excepție grație benzilor de rezistență, și nu în ultimul rând vei lucra abdomenul așa cum nu ai mai făcut-o niciodată.

Toate aceste lucruri sunt posibile cu doar 10 minute pe zi! Poți face un antrenament de 10 minute în fiecare zi, sau poți combina două, trei antrenamente pentru rezultate și mai rapide.

De ce sa aleg Perfect 10?

În ziua de azi oamenii sunt din ce în ce mai ocupați cu serviciul și problemele de zi cu zi, astfel încât nu mai au timp pentru fitness și mișcare. Mușchii lor sunt într-o stare de permanentă latență și metabolismul nu poate face față caloriilor zilnice ingerate de organism, din acest lucru rezultând obezitatea. Acest stil de viață este principala cauză a obezității și a problemelor de sănătate prezente în viața de zi cu zi a oamenilor.

Obezitatea este una din problemele importante pe care programul Perfect 10 le combate. Această nouă metodă de antrenament intens este perfectă pentru oamenii care își doresc să scape de kilogramele în plus, persoanele care doresc să își mențină starea fizică optimă, însă nu dispun de timpul necesar pentru aceste lucruri atât de importante.

Acest program special creat pentru persoanele ocupate, se pretează perfect datorită intensității crescute și duratei foarte scurte de antrenament. Până și cel mai ocupat om din lume poate să își rezerve 10 minute din zi pentru acest program. Programul poate fi efectuat în orice moment al zilei, chiar și la locul de muncă. Îl poți efectua chiar în pauza de masă sau în locul pauzei de cafea ;)

Programul Perfect 10 este foarte ușor de urmat datorită exercițiilor explicate în detaliu și a cronometrului special creat pentru contorizarea tuturor exercițiilor. Așa vei ști exact cât ai lucrat și cât mai ai până la terminarea exercițiului.

Rezultatele sunt vizibile după numai o săptămână de la începutul programului. Nu mai trebuie să aștepți luni de zile pentru rezultatele dorite. Cu acest super antrenament îți vei îmbunătăți nu doar corpul, ci și condiția fizică. Motivația de a continua va fi accentuată de rezultatele rapide, dar și starea generală de bine produsă de programul Perfect 10.

Bonusuri

 • Plan nutrițional avansat
 • Rețete rapide
 • Jurnal de antrenament
 • 2 calendare de antrenament
 • Ghid măsurare
 • Manual de utilizare
 • Suport on-line 24/7
 • Livrare gratuită prin curier

 

Cum platesc?

 • Prin card, on-line - Mobilpay
 • Prin transfer bancar (OP)
 • Plata la primirea produsului

 

Garantie

În cazul în care nu ești mulțumit de Perfect 10, te rugăm să ne contactezi pentru a returna produsul și a primi contravaloarea acestuia înapoi.